top of page

Reacties klanten

Onderstaand enkele klanten en enkele reacties van klanten.

Enkele Projecten

Voorbeeld 1: Samen met Makheni Zonneveld, mede eigenaar van Breinvoorkeuren NBI® trainden wij de Europese OR, De Centrale Ondernemingsraad en de OR van het Hoofdkantoor van PostNL in betere communicatie en overleg met gebruikmaking van Breinvoorkeuren NBI® en de onderhandelingsmethode Harvard Negotiation Project.

Voorbeeld 2:  voor Reed Business information stel ik het programma op voor de jaarlijkse Landelijke VGWM-dag. Dit is het grootste congres voor Ondernemingsraadsleden in Nederland. Ik zoek ook de sprekers en workshopleiders voor Reed Business.

Voorbeeld 3: De Ondernemingsraad van Workx begeleid ik alweer enkele jaren. Zij zijn de eerste OR bij dit bedrijf en zij hebben het niet gemakkelijk. De Bestuurder houdt er niet van dat de OR zelfstandige besluiten neemt en niet alles voor zoete koek slikt. Ondanks deze lastige situatie, en vooral door de focus op de langere termijn te zetten, behalen zij steeds betere resultaten.

Voorbeeld 4. De Personeelsvertegenwoordiging (PVT) van GTS maken heel goed gebruik van hun iets mindere bevoegdheden dan die een OR heeft. Ook deze PVT begeleid ik alweer enkele jaren en ook zij bereiken steeds meer door een volhardende houding. In trainingen behandelde onderwerpen:

Voorbeeld 5. In opdracht van FNV Bondgenoten beoordeel ik Arbocatalogi en Branche-RI&E's. Onder andere in de detailhandel, scheepsbouw, Installatie en isolatiebranches, slagersbedrijf. Ook ben ik vanaf 2009 een van vijf Nederlandse arbo ambassadeurs in de Technische groothandel. Af en toe verzorg ik creatief denken sessies. Bijvoorbeeld: creatief brainstormen over alternatieve business voor Veolia met kaderleden van de bond; andere actievormen dan het gebruikelijke demonstreren en staken. Kadervormingsproject in de havens en  basisopleiding arbo.

Aanbevelingen

"Het ontdekken van je eigen voorkeuren en hoe je deze kunt inzetten in de verschillende fasen van een onderhandelingsproces levert veel praktische inzichten op, zowel op individueel  als teamniveau....Het smaakt naar meer!"
Marisca van Ommen, beleidsmedewerker Europese OR PostNL
“De training heeft volledig aan onze verwachtingen voldaan. De aanpak van Koen heeft ons erg aangesproken. Eerst een vooroverleg (intake) om inzicht te krijgen in ieders kennisniveau en wensen en vervolgens in gezamenlijk overleg de agenda bepaald. De opbouw om te komen tot een gedegen plan van aanpak voor de komende periode heeft ons aangesproken. Koen Zonneveld kan ik dan ook zeker aanraden”
Wilco Schuurman, voorzitter VGWM-commissie Univé, campus Assen
 
"Koen is een toptrainer. Bere-interessant en je leert meer over jezelf. DOEN dus"

Sjoerd de Waal, Trainnovation

 
"Koen heeft voor ons twee studiedagen verzorgd over Arbowetgeving en tegelijk waren deze dagen bedoeld als teambuilding. De inbreng van Koen was zeer waardevol, zowel inhoudelijk als procesmatig"

Jolanda Outhof, OR-lid Evean (grote zorginstelling)

bottom of page